Brioșe de ouă by Cori Grămescu

Am dat de o rețetă simpatică pe site-ul lui Cori Grămescu și am decis să o încerc într-o dimineață. Nu mi s-a părut mult mai ușor decât clasica omletă, dar rezultatul pare mai… “de efect”. E nevoie de puține ingrediente, plus hârtii de brioșe.

Ingrediente:

  • ouă
  • ceapă verde
  • cașcaval
  • busuioc
  • roșie

Preparare:
Se preîncălzește cuptorul, ca să fie încins la 180 de grade Celsius pe când punem omleta înăuntru. Se bat ouăle într-o farfurie adâncă, se adaugă ceapa verde tăiată, cașcavalul ras și busuiocul. Amestecul obținut se pune în hârtii de brioșe pe o tavă, se pune pe deasupra câte o felie de roșie, apoi se pun urgent la cuptor (de-aia nici nu am poză cu ele), ca să nu se deformeze.

Eu le-am lăsat și 15 minute, sunt făcute abia atunci când o scobitoare introdusă în ele iese curată. În rest, sunt exact ca o omletă normală.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *