Pulpe de pui la tigaie

Am găsit o rețetă superbă de pulpe la tigaie, foarte aromate, gustoase și ușor de gătit.

Ingrediente:

  • pulpe de pui
  • 2 cepe verzi
  • sare, piper
  • boia dulce
  • usturoi praf

Preparare:
Preferabil într-o tigaie cu fund gros și la foc mic, se gătesc pulpele acoperite cu un capac 15 minute pe o parte și 15 pe cealaltă (eu având tigaie mai subțire, am stat mai puțin cu ele pe foc). Între timp, se taie ceapa mărunt. După ce sunt făcute pulpele pe ambele părți, se presară ceapa, boiaua, usturoiul, sarea și piperul după gust (eu am pus cam o lingură de boia și una de usturoi, ca să iasă aromată bine).

Șiii… sunt gata! Merg grozav alături de o porție de cartofi la cuptor. Poftă bună!

Update miercuri, 17 iunie: Am încercat din nou rețeta, dar de data asta le-am stropit la final cu puțin vin roșu, pentru aromă și le-am servit cu sos de iaurt și cartofi prăjiți:


pulpe-vin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *