Tips & tricks: Împachetarea sandwichurilor

Salut! În continuare am probleme cu al meu cuptor, așa că felurile de mâncare au devenit mai puțin diverse… Însă am câteva sugestii pentru cei dintre voi care sunteți mari consumatori de sandwichuri. Nu e vorba despre vreo rețetă, ci despre cum se pot transporta cât mai în siguranță.

Sandwichurile conțin deseori legume sau sosuri care pot să ude clasicele șervețele folosite de obicei la împachetat. Pentru a împiedica elementele mai lichide și grăsimea să se impregneze prin gențile, ghiozdanele și portbagajele voastre, împachetați sandwichurile în hârtie cerată.

O soluție este folosirea hârtiei pentru copt, pe care o găsiți la orice market sau supermarket sub formă de rulou sau de foi. Înveliți sandwichurile în hârtia respectivă și eventual legați-le cu sfoară, pentru un look rustic, poate la un picnic.

Mai ușor este să căutați direct pungile speciale pentru sandwichuri, făcute din același material care previne scurgerile, care deseori vin și cu mecanisme de închidere. Atât la Auchan, cât și la Carrefour am găsit pungi marca Fino, care sunt încăpătoare și vin cu niște abțibilduri de prindere. Pentru copii, DM are niște pungi (oleacă mai mici), în două variante: cu roz, pentru fete și cu monstruleți simpatici pentru băieți. Unele dintre abțibildurile de prindere au chiar și loc de scris numele… destinatarului.

Așadar încercați să schimbați puțin șervețelele. Avantajele vin atât din siguranța cu care se pot transporta ulterior sandwichurile, cât și din aspectul plăcut. Mai ales în cazul copiilor, monstruleții vor fi un succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *