Chipsuri la microunde

Probabil ați văzut deja, cu toții, filmulețul cu metoda simplă de a face chipsuri (dacă nu, aici aveți linkul). Era clar că o să îmi placă ideea mult de tot, mai ales că sunt adepta mâncărurilor făcute în casă, chiar dacă sunt mai puțin comune. De obicei, filmulețele de acest gen par interesante și simple la prima vedere, dar apoi produc dezastru în bucătărie. Din fericire, de data aceasta experimentul a fost unul reușit, ba chiar Cosmin a reușit să păcălească un coleg de la lucru că sunt Chio la caserolă…

Ingrediente:

  • cartofi
  • ulei de măsline
  • condimente: de exemplu sare, boia, oregano etc.

Preparare:

Se taie cartofii cât se poate de subțiri, folosind o răzătoare. Eu i-am făcut rapid, la Phillips Viva Salad Maker, care se dovedește de fiecare dată a fi o foarte util. Se unge un platou sau o farfurie întinsă cu un strat subțire de ulei de măsline, apoi se așază cartofii pe platou și se condimentează. Eu vă sugerez să încercați întâi cu sare și boia, dar sigur că puteți folosi orice condimente preferați. Se pun la cuptorul cu microunde la putere mare, timp de 5-6 minute, până sunt aurii, după care scot pe o altă farfurie. Dacă vreți să le păstrați, feriți-le de aer. Poftă bună!

IMG_1859

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *